Aranyos hetedikesek

Iskolánk két hetedik osztályába igazán aranyos gyerekek járnak. Amellett, hogy délelőttönként a Batthyány Lajos Általános Iskolában is jól teljesítenek, délután kemény próbákon, edzéseken vesznek részt. Ezek a tanulók az iskolán kívüli tevékenységben is kimagasló eredményt nyújtanak.

Fodor Petra Dorka és Urbán Milán Tamás 7.z osztályos tanulók február 14-én, a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskolában megrendezett zongora etűdverseny VI. korcsoportjában I. helyezést értek el. Mindketten a Bács-Kiskun Vármegyei Zongoristák Találkozójának nívódíjasai.

A két zenész osztálytársa, Hideg Zita évek óta kimagaslóan szerepel magyar és nemzetközi birkózóversenyeken, ahol legtöbb esetben aranyérmet szerez.

Zita ikertestvére Hideg Balázs, aki a 7. a osztályba jár, számtalan országos és nemzetközi birkózóverseny első helyezettje.

Ennek az osztálynak a tanulója Csillag Zalán, aki szintén nagy sikereket ér el országos és nemzetközi birkózóversenyeken.

Samu Bodza Jázmin a „Fitkid” sportban teljesít kimagaslóan, mely ötvözi a talajtorna, az aerobik és a tánc elemeit. Számos hazai siker mellett nemrég az International Dance Open Kupa Zágrábi versenyén 3. helyezést ért el.

A Batthyány suli büszke tanítványaira. Ezek a gyerekek amellett, hogy iskolai tanulmányaiknak magas szinten tesznek eleget, szabadidejükben is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az általuk választott zene, illetve sportok területén. További sok sikert kívánunk nekik.

Forrás: Molnár Elvira, Szederkényi Barbara, batthyanysuli.hu

A hozzászólások le vannak tiltva.